Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți garantăm doza periodică de artă.

Cum să o purtăm pe Regina Maria pe tricou

Cu toții avem o personalitate care ne inspiră și de cele mai multe ori căutăm să-i vedem fotografia undeva în preajma activităților zilnice, pentru a ne reaminti filosofiile și principiile care ne atrag așa mult la persoana respectivă.

Cea mai la îndemână variantă ar fi să alegem o piesă vestimentară cu portretul Reginei Maria sau al lui Charlie Chaplin. Dar când variantele sunt nelimitate, cum alegi în așa fel încât să îți rămână o doză de unicitate și eleganță?

Proiectul Celebrity Clothing, lansat de două studente la urbanism, a început ca urmare a unui spirit antreprenorial și a unui talent pentru portrete. În acest fel, fiecare imagine cu o personalitate celebră este reinterpretată în acuarelă și abia apoi transpusă pe tricou.

Știm, e iarnă și frig, așa că nu ne stă gândul neapărat la tricouri. Tocmai de aceea, pentru sezonul rece, Celebrity Clothing a lansat hanoracele cu imagini printate. Adică acum poți să fii la modă, să o porți pe hanorac pe Regina Maria și să nu trebuiască să îngheți de frig.

Partea cea mai frumoasă la Celebrity Clothing este că produsele lor îmbină creația cu calitatea și confortul, iar prețurile sunt mai mult decât accesibile. Ba unde mai pui și că sprijini o afacere locală.

Așadar, vă invit să vă petreceți iarna în hanorace cu Audrey Hepburn sau Frida Kahlo. Iar pentru cei care nu vor să se îndepărteze de patrie, există și variantele Brâncuși, Maria Tănase și Margareta Pâslaru. Bineînțeles, noi v-am prezentat exemplele noastre preferate, așa că intrați pe site pentru mai multe variante. Se primesc și sugestii.

Site oficial: www.celebrityclothing.ro

Post Author
Silvana Dulamă-Popa

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *