Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți garantăm doza periodică de artă.

Ai câștigat „e fără 10”?

Prima ediție a concursului „e fără 10” se apropie de final – astăzi desemnăm cei trei câștigători. Am avut peste 50 de înscrieri la concurs, ceea ce ne-a demonstrat că tinerii își doresc să fie văzuți și să fie lăsați să creeze.

Cei trei câștigători ai ediției cu numărul unu sunt: Bercu Briana Maria, Bercuci Atena Maria, Lupescu Ana Maria.

Lucrare de Ana-Maria Lupescu

Tinerii înscriși provin din toată țara și au vârste diferite, între 14 și 19 ani, așa cum se specifica în regulament. Mai mult de jumătate din lucrările înscrise se încadrează la categoria pictură, restul fiind grafică, benzi desenate, sculptură și chiar pictură pe obiect.

Fiecare participant ne-a trimis și o scurtă poveste despre lucrarea cu care a aplicat, unii alegând să se exprime prin poezie.

Lucrare de Atena Bercuci

Cele trei câștigătoare vor primii premiul de 1500 RON fiecare și o expoziție personală în unul din marile orașe din România. Toți tinerii înscriși vor fi invitați să participe la expoziția de grup dedicată primei ediții „e fără 10”.

Lucrare de Briana Bercu

Despre câștigătoare și nu numai veți afla mai multe în zilele ce urmează, pe www.tloa.ro, unde vom publica povestea lucrărilor.

Mulțumim juriului format din Mariana Papară, artist plastic, Doru Trăscău, solistul trupei The Mono Jacks, și Silvana Dulamă-Popa, Art Specialist & Curator.

Post Author
tloa

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *