Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți garantăm doza periodică de artă.

Despre noi

The Life of an Artwork este o revistă online dedicată artelor plastice și temelor care se învârt în jurul acestui domeniu, de la piața de artă la instituții și evenimente. Ne-am propus prin acest demers să scăpăm de încorsetarea impusă uneori de academii și studii științifice și să aducem arta acolo unde ar trebui să fie: în casele tuturor.

Am lăsat la o parte exprimările greoaie și părerile alambicate și am decis să vă spunem cum arată arta din perspectiva noastră – o perspectivă subiectivă, cu accente obiective, în care rolul principal îl au dezbaterea și dorința de a aduce lumină asupra unui domeniu care pare uneori întunecat.

De ce „The Life of an Artwork”? Pentru că partea din artă cea mai apropiată de om este opera de artă în sine. Având propria ei viața, opera de artă este uneori mult prea amestecată în grămadă și rareori primește atenția cuvenită. Întregul e compus din piese mici și sofisticate, care își aduc contribuția proprie la rezultatul final.

Așa că ne dorim să începi să privești arta așa cum ar trebui să o facem cu toții: începând de la operă și abia apoi către întreg.